LA SOLANA ET DECLARA LA PAU


DIA DE LA PAU ( ET DECLARE LA PAU )



Aquest matí ha estat un matí molt especial per al Ceip La Solana. Amb motiu de la celebració del dia de la Pau, el nostre alumnat ha compartit aquest dia tan emotiu amb el cantautor Andreu Valor.  

Hem posat en comú la cançó "Et declare la pau", que ja fa uns quants dies hem estat assajant a l'escola i està composada pel mateix Andreu Valor. Aquesta cançó, forma part del nou disc que està a punt de sortit a la llum per part del cantautor de Cocentaina. 

Durant el matí ens hem dividit per cicles ( 1r i 2n,  3r i 4rt, 5é i 6é ), i hem treballat la cançó amb l'artista. A més, hem reflexionat i expressat els nostres sentiments sobre l'efemèride que hui celebravem a l'escola, La Pau

Per finalitzar, hem posat en comú tot el treball en equip i hem cantat junts la cançó  al  "hall" de l'escola.  El resultat ha estat meravellós!!

Des de l'escola volem donar les gràcies a Andreu Valor per haver compartit amb nosaltres aquesta experiència tan emotiva. 

Ací us deixem algunes imatges...






















Comentaris

  1. Buen colegio yo como toda la vida de san rafael mis hijo deverian acavar en la solana sociable e ameno para todos un saludo e a segir aciendo conciertos e cosas educativas Antonio fuentes papa de leo fuentes de segundo e toni fuentes xesto

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada