PROJECTE PEAFS CEIP LA SOLANA CURS 2021-2022

 

PROJECTE PEAFS CEIP LA SOLANA CURS 2021-2022

https://drive.google.com/file/d/1Gkk9Uxc7FIiS0M93NUbzZZOmOu6OwPik/view?usp=sharing

Al CEIP LA SOLANA realitzem moltes activitats relacionades amb l’esport, l’activitat física i la salut i els PIIE presentats des del 2018 tenen molta relació perquè havem potenciat els exteriors del centre que van lligats a l’activitat física, el joc i el moviment de l’alumnat.

Ha arribat el moment de tenir un projecte PEAFS (projecte d’esport, activitat física i salut) i ser considerats com a centre CEPAFE (centre educatiu promotor de l’activitat física i l’esport) per poder accedir als programes que s’ofereixen i així enriquir el ventall d’activitats físiques i esportives en el nostre alumnat.

Fa més d’una dècada vàrem iniciar la participació amb el projecte ECOCOLE on treballàvem els hàbits saludables i mediambientals. Arran als projectes treballats es varen acordar unes mesures saludables per als esmorzars i la celebració dels natalicis que estan fixades al nostre PEC (projecte educatiu de centre) que fiten evitar els sucres i els envoltoris contaminants. A més a més tenim una ambiciosa programació a l’àrea d’educació física que compren activitats complementàries com eixides amb bicicleta, eixides de senderisme, projecte de pilota a l’escola, natació a la piscina coberta, curses d’orientació fora del centre, trobades intercentres en tots els cicles, participació de LES ESCOLES DE LA MAR...

Així mateix també en l’horari no lectiu de les vesprades es duen a cap activitats esportives gratuïtes organitzades pel centre i per altra banda activitats esportives de pagament dutes a cap per l’AFA LA SOLANA (associació de famílies) i participació ALS JOCS ESPORTIUS DE LA COMUNITAT VALENCIANA.



Comentaris