ESCRIT BENVINGUDA CEIP VICENT GIRONÉS


Benvolgudes famílies,

El motiu d’aquest escrit és informar-los sobre la incorporació a la vida del centre de 8 grups de primària del CEIP Vicent Gironés. Hi ha previsió de romandre a l’escola durant 1 mes.

Les pluges del passat cap de setmana varen inundar l’escola Vicent Gironés que està en procés de canvi de la coberta.

L’ajuntament ha tingut a bé reubicar l’alumnat per tal que puga seguir fent classes amb normalitat pel que a la nostra escola havem acollit als 8 grups de 3r a 6é de l’escola Vicent Gironés.

Havem de prendre aquesta situació com un moment d’enriquiment per a tots i totes en el que tindrem l’oportunitat de créixer com a persones. Tan l’alumnat, com el professorat i les famílies tenim l’oportunitat de conviure amb la comunitat educativa d’una altra escola pública de la ciutat d’Ontinyent i si sabem orientar-ho des d’una vessant positiva podrem aprendre i fer noves amistats. Cal usar la intel·ligència per adaptar-se a aquesta nova situació i aprendre de la mateixa.

El primer dia de convivència va ser el dimarts dia 30 de gener i vàrem poder compartir la celebració del «Dia de la Pau». Seria molt interessant a partir d’ara poder celebrar el dia 30 de gener les dues escoles juntes per tal de recordar l’efemèride tan curiosa.

Per altra banda també vull enviar un missatge de calma perquè el centre funciona amb normalitat. En cap moment l’alumnat del CEIP RJV-LA SOLANA ha hagut d’eixir de les aules. Nosaltres seguim tenint les nostres classes i el professorat al 100% per a la dedicació a l’alumnat de l’escola de Sant Rafel. Els grups del Vicent Gironés han estat ubicats en aules i en espais que no interfereixen en les nostres classes perquè també està el professorat de l’escola Gironés Mora.

Per altra banda aproximadament 40 alumnes del Vicent Gironés es queden al menjador i tenim la sort de disposar d’un espai ampli recentment adequat acústicament on s’ha reduït la reverberació a menys de la meitat i podem estar-hi tothom amb bones condicions. Els comensals del Vicent Gironés disposen dels menús de la seua empresa així com també d’una cuinera i dues educadores.

Finalment comentar-los que estem coordinats i havem rebut el recolzament per part de l’Ajuntament amb les visites del regidor d’educació així com també per la Direcció Territorial amb la presència de l’inspector.

Estem treballant i seguirem treballant cada dia per atendre’ls correctament i fer tot el possible perquè se senten a gust a l’escola. Restem a la disposició en els horaris d’atenció per si volen fer quelcom proposta o consulta.

Joan Mira Sarrió
Director CEIP RJV-LA SOLANA


Comentaris