VOTACIO JORNADA FLEXIBLE (VALENCIÀ)


Benvolgudes famílies:

El dia 4 d’abril s’efectuarà la votació per a l’elecció de la Jornada Escolar. Es molt important que exerciu el vostre dret a votar i d’esta manera trieu la Jornada escolar que millor considereu.

Per a poder votar teniu que comprovar que esteu al cens electoral que s'ha publicat hui divendres dia 24 de març al tauler d’anuncis de l’escola. Podran votar tots el pares i mares des de 3 anys fins 5é de Primària. Si el vostre nom no apareguera, teniu dos dies lectius per a reclamar i el proper dimecres dia 29 de març es publicarà el cens definitiu.

Per a l’aprovació de la Jornada Flexible caldrà el vot favorable de, com a mínim, el 55% de vots del cens amb dret a vot.

La Jornada flexible que es va a votar té un horari lectiu per als alumnes de 9 a 14 hores. Esta jornada és diu flexible perquè vos permet triar l’hora d’eixida dels vostres fills i filles. Els xiquets i les xiquetes podran eixir:

  • A les 14h al finalitzar l‘horari lectiu i tindran la possibilitat de tornar a les 15:30h per a participar en les activitats extraescolars gratuïtes.

  • L'alumnat usuari de menjador podrà eixir a les 15:30h després de dinar o bé a les 17h en cas de participar en les activitats extraescolars gratuïtes.

Es podrà votar al centre des de les 9 hores fins les 21 hores.

Segons la normativa (Ordre 25/2016 de 13 de juny) el procediment per a la votació serà el següent:
«a) El vot serà directe, secret i no delegable i s’efectuarà a través de la papereta de votació.

c) Cada mare, pare o tutor/a legal podrà emetre només un vot. Les famílies monoparentals o aquelles en les quals hi haja 1 tutor o tutora per diverses circumstàncies, comptaran amb dos vots.

10. Vot diferit:
«a) Les mares, els pares i els representants legals de l’alumnat podran participar en la votació enviant el seu vot a la mesa de votació corresponent per correu certificat o lliurant-lo a la direcció del centre abans de la realització de l’escrutini»
« Per a garantir el secret del vot, la identitat de la persona votant i evitar possibles duplicitats, s’utilitzarà el sistema de doble sobre. El sobre exterior es dirigirà per correu certificat a la mesa de votació corresponent, o bé, es lliurarà durant el cinc dies hàbils anteriors a la persona titular de la direcció del centre que el custodiarà fins al lliurament a la mesa de votació. El sobre exterior contindrà firma manuscrita del pare, mare o tutor legal que efectua el vot i coincident amb la que apareix en el document d’identificació que aporte, fotocòpia del DNI, NIE o passaport o carnet de conduir i un segon sobre en blanc i tancat en l’interior del qual s’haurà inclòs la papereta»

f) Els vots rebuts una vegada acabat el període de votació no seran tinguts en compte.»
Podeu passar pel centre a arreplegar les paperetes per a votar o en el mateix moment que vingueu a votar.

La Direcció

Comentaris