ARRIBA CARNESTOLTES!!!

Aquesta setmana ha arribat a l'escola la festa del Carnestoltes. Els xiquets i les xiquetes del Rafael Juan Vidal ho han passat d'allò més bé amb les activitats preparades.


Dimarts i dimecres, tenien que portar les consignes correctes si no volien ser enfarinats. Dimarts vestits amb un barnús i dimecres amb barnús i sabatilles d'anar per casa. 





Dimecres per la vesprada ens va visitar el rei de Carnestoltes Carnavali per anunciar l'arribada de la festa. L'alumnat de 6é va preparar un teatre per als companys i companyes que va estar molt divertit i animat. Després tots i totes eixiren al patí per ballar i evitar ser enfarinats.







Finalment, dijous de vesprada, vam celebrar la desfilada de disfresses pel barri junt a altres escoles. Aquest any el tema del carnestoltes ha sigut Àfrica, d'aquesta manera hem relacionat el projecte educatiu "Àfrica Hugs" amb aquesta celebració. A la cercavila vam poder gaudir de la tribu dels massais, d'animals africans com ara lleons, zebres i girafes i de guerrers i guerreres africanes que van donar un toc de color al nostre barri.










Comentaris