TERCERA EDICIÓ DEL LLIBRE DOLÇOS DEL MÓN A L'ESCOLA

El passat mes de desembre es va poder imprimir la tercera edició del llibre Dolços del món a l'escola gràcies a la Diputació de València.
La primera edició dels llibres va constar de 500 exemplars que es van presentar al desembre de 2014 i aquesta edició es van exhaurir en només un mes. El fet de posar-ho a la venda en aquestes dates tant especials i a un preu tant assequible va ajudar en gran manera a que desaparegueren ràpidament. De seguida es va posar en marxa la segona edició amb 350 exemplars, que també es van vendre en pocs mesos.
El fotògraf ontinyentí Xavier Mollà, particip també d'aquest projecte, va ser qui ens va parlar dels prestigiosos premis “Gourmand Cookbook Awards Best in the World  els quals havien guardonat el seu treball en dues ocasions.
A gener de 2016 ens comunicaren que havíem sigut guanyadors com la millor publicació en català, en aquestos premis. A més, el llibre passava a la final de les categories Best Pastry Book i Charity and Fund Raising Book, amb quatre finalistes més d’entre els quals se’n triaria un de guanyador, en un acte que se celebraria el mes de maig del mateix any a la ciutat xinesa de Yantai.
Gràcies a la subvenció de l'excel·lentíssim Ajuntament d'Ontinyent, que va financiar la major part del viatge, dos membres del claustre amb representació de tota la comunitat educativavan van poder viatjar a la ciutat de Yantai. La nostra alegria va ser molt gran al quedar en tercer lloc a nivell mundial i el primer d’Europa. A més a més, en aquesta posició ens donava el privilegi de poder usar el distintiu de Best of the World per a destacar els nostres llibres.
Des de que el llibre va ser guanyador en la primera fase del concurs (més de gener 2016) van anar esgotant-se els exemplars que al centre ens quedaven de la segona edició i intentarem posar en marxa una tercera edició del llibre, gràcies a la Diputació de València
La tercera edició es va repartir a tots els centres educatius del País Valencià i a tots els municipis de la província de València.
El passat Nadal del 2016 el llibre arribava als diferents llocs acompanyat d’unes paraules de l'Exel·lentissim Alcalde d'Ontinyent i President de la Diputació de València, Jorge Rodriguez, que posaven en valor el que fem al CEIP Rafael Juan Vidal, paraules que ens encoratgen a treballar en la manera que ho fem al nostre centre.

Comentaris