El
passat mes de desembre es va poder imprimir la tercera edició del
llibre Dolços del món a l'escola gràcies a la Diputació de
València.
La
primera edició dels llibres va constar de 500 exemplars que es van
presentar al desembre de 2014 i aquesta edició es van exhaurir en
només un mes. El fet de posar-ho a la venda en aquestes dates tant
especials i a un preu tant assequible va ajudar en gran manera a que
desaparegueren ràpidament. De seguida es va posar en marxa la segona
edició amb 350 exemplars, que també es van vendre en pocs mesos.
El
fotògraf ontinyentí Xavier Mollà, particip també d'aquest
projecte, va ser qui ens va parlar dels prestigiosos premis
“Gourmand
Cookbook Awards Best in the World
els quals havien guardonat el seu treball en dues ocasions.
A
gener de 2016 ens comunicaren que havíem sigut guanyadors com
la millor publicació en català, en aquestos premis. A més, el
llibre passava a la final de les categories Best Pastry Book i
Charity and Fund Raising Book, amb quatre finalistes més d’entre
els quals se’n triaria un de guanyador, en un acte que se
celebraria el mes de maig del mateix any a la ciutat xinesa de
Yantai.
Gràcies
a la subvenció de l'excel·lentíssim Ajuntament d'Ontinyent, que va
financiar la major part del viatge, dos membres del claustre amb
representació de tota la comunitat educativavan van poder viatjar a
la ciutat de Yantai. La nostra alegria va ser molt gran al quedar en
tercer lloc a nivell mundial i el primer d’Europa. A més a més,
en aquesta posició ens donava el privilegi de poder usar el
distintiu de Best of the World per a destacar els nostres llibres.

La
tercera edició es va repartir a tots els centres educatius del País
Valencià i a tots els municipis de la província de València.
El
passat Nadal del 2016 el llibre arribava als diferents llocs
acompanyat d’unes paraules de l'Exel·lentissim Alcalde
d'Ontinyent i President de la Diputació de València, Jorge
Rodriguez, que posaven en valor el que fem al CEIP Rafael Juan Vidal,
paraules que ens encoratgen a treballar en la manera que ho fem al
nostre centre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada