VI D'HONOR I INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ 50 ANIVERSARI CEIP RAFAEL JUAN VIDAL





- El proper dimecres dia 29 d'abril a les 19h tindrà lloc la inauguració de l'exposició “50 anys fent escola” al Palau dels Barons de Santa Bàrbara patrocinada per CAIXA ONTINYENT.
- La comunitat educativa del CEIP RAFAEL JUAN VIDAL ha organitzat una nova activitat per commemorar el 50 aniversari de l'escola de la part alta del barri de Sant Rafel. A les sales d'exposicions del Palau dels Barons de Santa Bàrbara podrem gaudir de la impressió de més de 50 fotografies de diferents moments de la història de l'escola. Aquestes fotografies han estat aportades per antic alumnat i professorat que voluntàriament les ha prestades. A més també s'exposaran àlbums, fotografies emmarcades, orles antigues i altres sorpreses.
- L'exposició tindrà lloc al carrer Maians número 26 en horari de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30h i de dimarts a dissabte de 18:00 a 21:00h. Des del 29 d'abril fins al 15 de maig.
- Cal recordar que el centre d'infantil i primària de la part alta del barri de Sant Rafel està commemorant el 50 aniversari aquest curs 2014-2015. Entre les activitats realitzades ja havem pogut gaudir d'un berenar intercultural a l'octubre, un nombrós sopar a casa Seguí al novembre, campionat de futbol al febrer, conta contes al març i festa infantil a l'abril.
- La comunitat educativa del CEIP RAFAEL JUAN VIDAL agraeix a CAIXA ONTINYENT el patrocini de l'exposició i convida a tota la ciutadania a visitar-la.

Per a més informació
facebook: CEIP RAFAEL JUAN VIDAL
TFN 962919330

Comentaris