COMUNICAT
CEIP RAFAEL JUAN VIDAL
Ontinyent, dilluns 26 de gener de 2015

DOLÇOS DEL MÓN A L'ESCOLA” EXHAURIT!

- Tenim el gran plaer i orgull d'informar-vos que en breu es realitzarà la segona edició del llibre “Dolços del món a l'escola” del CEIP Rafael Juan Vidal. En tan sols un mes s'han exhaurit les 500 còpies de la primera edició.

- El passat dia 19 de desembre es va presentar el llibre al Centre de Cultura de Caixa Ontinyent i en menys d'un mes s'han venut tots els exemplars de la primera edició. La comunitat escolar està sorpresa i agraïda perquè no ens esperàvem aquesta resposta.

- L'èxit del llibre rau en un treball molt acurat per part del dissenyador i fotògraf Xavier Mollà i una idea molt significativa perquè el professorat del CEIP Rafael Juan Vidal ha sabut canalitzar el treball de tota la comunitat educativa.

- El llibre “Dolços del món a l'escola” recull 22 receptes de diferents nacionalitats elaborades per la comunitat educativa del centre: mares, mestres, cuinera, dones de la neteja... amb dolços del Marroc, Romania, Xile, Anglaterra, Ucraïna entre d'altres països. Cultures diverses amb punts comuns. A partir de la cuina l'escola treballa la integració multicultural com a factor educatiu capital i enriquidor.

- Per altra banda informem que l'escola Rafael Juan Vidal continua amb els actes programats del 50 aniversari. Al febrer tindrà lloc un campionat de futbet d'antics alumnes del centre pel que convidem a tothom a apuntar-se abans del 7 de febrer contactant amb Pepe Gandia o telefonant a l'escola al número 962919330.

Per a més informació
facebook: CEIP RAFAEL JUAN VIDAL
TFN 962919330

Comentaris

  1. Moltes felicitats per el vostre treball. Bona part d´Ontinyent estem esperant la segona edició. En tornar a estar disponible aquest llibre, on es farà la venda?

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada