PRESENTACIÓ LLIBRE “DOLÇOS DEL MÓN A L'ESCOLA”



- Tenim el gran plaer i orgull de convidar-vos a la presentació del llibre “Dolços del món a l'escola” que tindrà lloc el proper divendres dia 19 de desembre a les 19h al Centre de Cultura Caixa Ontinyent.

- “Dolços del món a l'escola” és un llibre de receptes multiculturals on podrem trobar receptes de Xile, Ucraïna, Regne Unit o Marroc entre d'altres països. El volum l'edita el CEIP Rafael Juan Vidal i participa l'Ajuntament d'Ontinyent. Aquesta activitat s'emmarca en la programació de la celebració del 50 aniversari del centre.

- El resultat de l'activitat programada ha estat fantàstic perquè s'ha comptat amb l'excel·lent participació de Xavier Mollà. El fotògraf Ontinyentí ha estat l'encarregat de maquetar i dissenyar el llibre i també de realitzar totes i cadascuna de les espectaculars fotos dels dolços i les persones que apareixen al llibre.

- El llibre de “Dolços del món a l'escola” parteix de la idea que se'ns va ocórrer un dia de fer un esmorzar per als més menuts en el que els pares/mares dels diferents països ens portaren menjar, dolç o salat propis de la seua cultura. El primer any la resposta va ser tímida però curs rere curs s'ha convertit en un tradició molt arrelada al centre i no concebim un curs sense el nostre “Esmorzar Intercultural” en el que se'ns omplin els sentits d'olors, sabors, colors i textures diferents.

- Aquest recull de receptes de dolços ha estat possible gràcies a la col·laboració de tota la comunitat escolar del CEIP Rafael Juan Vidal. Hi han receptes aportades pel personal no docent, com les dones de la neteja i la cuinera. D'altres son de les mares i pares d'alumnes de diverses nacionalitats i dels mestres. Tots hem treballat per a fer realitat aquest llibre pensant en” lo més dolç del Rafael”, es a dir, en els nostres alumnes.

- Recordem que la programació de les activitats del 50 aniversari del CEIP Rafael Juan Vidal està siguent un èxit, al setembre l'alcalde de la ciutat inaugurà el 50 aniversari, a l'octubre gaudirem d'un berenar intercultural, al novembre d'un sopar amb 450 comensals i ara és el torn de presentar el llibre “Dolços del món a l'escola” amb la presència de Xavier Mollà i el govern municipal.


Per a més informació
facebook: CEIP RAFAEL JUAN VIDAL
TFN 962919330

Comentaris