COMUNICAT
CEIP RAFAEL JUAN VIDAL
Ontinyent, dilluns 24 de novembre de 2014


ÈXIT ROTUND EN LA FESTA DEL 50 ANIVERSARI DEL RAFAEL JUAN VIDAL

- El passat divendres dia 21 de novembre antics alumnes, pares, mares i professorat de la història del CEIP Rafael Juan Vidal van poder gaudir d'una vetllada fantàstica. Abans d'iniciar-se el sopar fou el torn de les paraules d'agraïment i benvinguda de l'actual director del CEIP Rafael Juan Vidal, Vicent Domingo; així com també el senyor regidor d'educació, Pepe Pla i l'Excel·lentíssim alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez.
- El Restaurant Casa Seguí s'ompli de gom a gom. 450 persones amb ganes de retrobar-se per recordar temps passats es van donar cita en una nit màgica on es va poder gaudir amb divertits accessoris al photo-call, participar d'una rifa i ballar fins les 5h de la matinada.
- La valoració que fa la comunitat educativa del CEIP Rafael Juan Vidal és excel·lent per l'èxit de la convocatòria. La participació fou massiva (fins i tot desenes de persones varen quedar fóra del llistat d'inscrits al sopar per manca de places), la programació excel·lent i l'ambient immillorable.
- Durant el sopar es realitzà una rifa amb quadres dels artistes Carmen Domenech, Joan Montés i Salvador Mollà. També participaran les empreses Disobey, Fuiteria la Plana, Autoservicio Juan Carlos, Cosues, la cooperativa Vinicola Onteniense, el restaurant casa Seguí, I-Quatre i l'empesa Lurbel d'Ontinyent. S'aconseguí recaudar 600euros que s'utilitzaran per a la publicació d'un llibre de receptes interculturals al nadal.
- Xavier Mollà serà la persona encarregada de realitzar les fotos per al llibre de receptes intereculturals del CEIP Rafael Juan Vidal que estarà enllestit pel Nadal. A més el fotògraf Ontinyentí col·laborarà aquest curs en un projecte de fotografia per a l'alumnat del segon cicle de primària de l'escola de la part alta del barri de Sant Rafel.
- L'equip directiu del centre vol agrair la participació i alhora demana disculpes a les persones que han volgut inscriure's fóra de plaç i no se'ls ha pogut donar cabuda. S'informa que en breu es podran visualitzar les fotos del sopar al Facebook de l'escola.
- Al llarg del curs hi ha altres activitats programades on tothom tindrà cabuda: un campionat de futbet, contacontes, diverses festes infantils i un sopar baix braç al juny.

Comentaris