ESPECTACULAR SOPAR DEL 50 ANIVERSARI DEL RAFAEL JUAN VIDAL


COMUNICAT
CEIP RAFAEL JUAN VIDAL
Ontinyent, dijous 20 de novembre de 2014

ESPECTACULAR SOPAR DEL 50 ANIVERSARI DEL RAFAEL JUAN VIDAL

- El proper divendres dia 21 de novembre de 2014 antics alumnes, pares, mares i professorat de la història del CEIP Rafael Juan Vidal estan convocats al restaurant casa Seguí per celebrar el 50 aniversari.
- L'equip educatiu del centre s'ha vist sobrepassat per la resposta de la comunitat educativa. S'ha ha hagut de tancar el compte d'inscripcions en arribar a 450 comensals que és el màxim número de persones que pot abastir la sala on se celebra la festa.
- El divendres dia 21 de novembre a partir de les 21:30h podrem gaudir de sopar i ballar al restaurant Seguí. Durant el sopar hi haurà vàries sorpreses, entre elles una rifa amb quadres dels artistes Carmen Domenech, Joan Montés i Salvador Mollà. També participaran les empreses Disobey, Fuiteria la Plana, Autoservicio Juan Carlos, Cosues, la cooperativa Vinicola Onteniense, el restaurant casa Seguí i l'empesa Lurbel d'Ontinyent. El benefici de la rifa s'utilitzarà per a la publicació d'un llibre al nadal.
- L'equip directiu del centre vol agrair la participació i alhora demana disculpes a les persones que han volgut inscriure's fóra de plaç i no se'ls ha pogut donar cabuda.
- Al llarg del curs hi ha altres activitats programades on tothom tindrà cabuda: un campionat de futbet, diverses festes infantils i un sopar baix braç al juny.


Per a més informació
facebook: CEIP RAFAEL JUAN VIDAL
TFN 962919330


Comentaris