BERENAR INTERCULTURAL I CONTACONTES AL CEIP RAFAEL JUAN VIDAL



BERENAR INTERCULTURAL I CONTACONTES AL CEIP RAFAEL JUAN VIDAL

- El proper dijous 30 d'octubre la comunitat educativa del CEIP Rafael Juan Vidal ha convocat a tota la comunitat escolar a celebrar un berenar intercultural.
- A partir de les 16:30h xiquets i xiquetes, pares, mares i professorat del centre podran tastar coques i dolços dels diferents països que formen part del centre. Dolços de mel i ametlla del Marroc, coques de Romania, varietats de la Xina i moltes altres exquisideses s'exposaran al pati de l'escola.
- Per reposar el berenar comptarem amb l'animació d'un conta contes que tractarà temes tan importants com la igualtat, l'autoestima i la intel·ligència emocional en els infants.
- Aquest és el segon acte programat per celebrar el 50 aniversari, el 21 de novembre tindrà lloc el sopar de gala al restaurant Seguí, pel desembre es publicarà un llibre de receptes, al gener i febrer es jugarà un campionat de futbet, pel març es realitzarà un conta contes, a l'abril una festa infantil, una exposició de fotografies pel maig i finalitzarem el curs amb un sopar popular baix braç.
- La comunitat educativa del CEIP Rafael Juan Vidal agraeix la participació massiva a la festa inaugural i anima a mares, pares, antic alumnat, professorat i simpatitzants de l'escola dels darrers 50 anys a acudir al sopar del dia 21 de Novembre per compartir una vetllada agradable i recordar temps passats. Cal fer un ingrès al compte de 20 euros abans del 14 de novembre.
- Es pot visualitzar el vídeo al següent enllaç:


NÚMERO DE COMPTE DE CAIXA ONTINYENT
ES50 2045 6102 310001440431

Per a més informació
facebook: CEIP RAFAEL JUAN VIDAL
TFN 962919330

Comentaris