EL CEIP RAFAEL JUAN VIDAL TREBALLA L’ORIENTACIÓ A LA VILA



Ontinyent, 26 de novembre de 2013
-          El passat dilluns 25 de novembre de 2013 l’alumnat de 5è i 6è de primària del CEIP Rafael Juan Vidal va poder gaudir d’una activitat especial al barri de la Vila d’Ontinyent relacionada amb la Unitat Didàctica d’Orientació de l’àrea d’Educació Física.
-          Durant 1h i 15’ els xiquets i xiquetes, organitzats per parelles mixtes, han hagut de resoldre un qüestionari. La solució a les 15 preguntes es trobava als carrers de la Vila d’Ontinyent i tothom disposava d’un mapa per poder orientar-se.
-          Per trobar resposta a les 15 qüestions l’alumnat ha hagut de recórrer la Vila; des de la plaça de Sant Roc, passant per la plaça de Sant Pere i fins a la part més baixa del carrer Trinitat, vora la plaça de Baix.
-          Els majors de primària han hagut de fixar-se amb els pòrtics de Santa Maria, la plaça de la Vila, el campanar, la imatge de Sant Roc, la font del parc de la Vila, l’ajuntament vell i molts altres punts.
-          L’alumnat ha estat acompanyat per l’equip directiu de l’escola el qual valora molt positivament està activitat pel caire didàctic de la mateixa. Una activitat molt enriquidora en la que s’ha combinat l’esforç físic amb l’esforç intel·lectual per poder orientar-se i donar solució al qüestionari. Un dels aspectes més interessants ha estat l’autonomia i responsabilitat de l’alumnat perquè durant 75’ els xiquets i xiquetes han estat sols i han sigut responsables per realitzar l’activitat lliurement pels carrers del casc antic sense produïr-se cap incident.
-          Aquesta és una activitat educativa molt enriquidora que mostra el quefer del CEIP Rafael Juan Vidal, escola que també va celebrar la fireta el passat divendres dia 15 de novembre en la que van assistir 20 xiquets de l’escoleta Koda a la celebració resultant un èxit.


Comentaris