Recepta del pastís d'atmetlla

HOla companys i companyes,
Què us sembla si encetem una secció de receptes i així després les posem en pràctica?
Ara que ve l'estiu haurem de fer gelats i pastisos lleugers que és el que més apateix!
Sempre que pengeu una recepta marqueu, CUINA on posa ETIQUETAS DE ESTA ENTRADA i així tindrem totes les receptes a l'abast.
Vinga, ací penje la primera, una tant nostra que sovim fem amb uns fruits molt durs que recollim per l'agost:
PASTÍS D'AMETLLA

INGREDIENTS

8 OUS
¼ SUCRE
¼ DE FARINA D’ATMETLLA
1 SOBRET LLEVADURA (ROYAL)
2 CULLERADES DE FARINA DE BLAT
¼ DE XOCOLATA DE DESFER

PREPARACIÓ

S’ALCEN LES 8 CLARES I PER SEPARAT LES 8 LLEMES
LI AFIGES EL SUCRE A LES LLEMES I DESPRÉS LES CLARES
TOT SEGUIT BARREGES LES CLARES UN POC AMB L’ALÇA CLARES
FINALMENT S’AFIG LA FARINA D’ATMETLLA I LA FARINA DE BLAT TAMISSADA AMB LA LLEVADURA
ES REMENA UN POQUET AMB UNA CULLERA PASTISSERA (DE LLENGUA O DE FUSTA)
UNA VEGAGA ESTÀ EL PASTÍS TRET DEL FORN I GELAT, FAS LA COBERTURA DE LA XOCOLATA (DERRETIDA AL BANY DE MARIA AMB UNA MICA DE MARGARINA) I HO DEIXES AL REFRIGERADOR

FORN


75’ A 170ºC (ALS 40’ POSAR UN PAPER DE SEDA PER SOBRE PERQUÈ NO ES SOCARRE LA SUPERFÍCIE) AIRE DALT I BAIX

Comentaris