NOTA DE PREMSA DE L'AMPA


Comunicat
Ontinyent, 10 de maig de 2010

El CEIP Rafael Juan Vidal sense aula d’informàtica

-L’escola Rafael Juan Vidal d’Ontinyent porta esperant dos anys i tres mesos la posada en marxa de l’aula d’informàtica.
-Degut a la incompetència de l’administració autonòmica i local, el centre d’educació infantil i primària no disposa d’una aula d’informàtica en funcionament.
-L’escola Rafael Juan Vidal ha patit el protocol per posar en marxa una aula d’informàtica durant un any i set mesos (primer rebre els equips informàtics, després el mobiliari i finalment la instal•lació i la configuració pertinent dels tècnics). Una vegada finalitzat el procés els ordinadors no es poden connectar perquè el diferencial del centre bota.
-Des del centre s’han fet nombroses sol•licituts i contactes amb Conselleria i amb l’ajuntament d’Ontinyent però després de dos anys i tres mesos el problema persisteix.


L’escola Rafael Juan Vidal d’Ontinyent rebé l’11/02/2008 els ordinadors per montar una aula d’informàtica al centre però l’aula no es pogué posar en marxa perquè la instal•lació no es podia realitzar fins que no arribés el mobiliari. El 13/02/2009, un any després de rebre els ordinadors, arriba el mobiliari de l’aula d’informàtica: armaris, prestatgeries, taules, cadires. El 27/03/2009, un any i quasi dos mesos després de rebre els ordinadors, l’empresa adjudicada fa la instal•lació de l’aula amb els diferencial, el swich, els punts de xarxa simples i agregats, un projector i una pantalla.
El problema continua perquè després de la instal•lació l’aula no es pot posar en marxa i el tècnic del SAI avisa que la instal•lació no està completada. El 18/09/2009, mig any després de la visita dels tècnics, l’empresa que feu la instal•lació torna a l’aula d’informàtica per corregir un error i connectar correctament tos els ordinadors a internet.
Finalment el 10/05/2010, dos anys i tres mesos després de rebre els ordinadors, seguim sense poder utilitzar la sala d’informàtica perquè quan es connecten els ordinadors a la xarxa elèctrica el magnetotèrmic general del centre salta i se’n va la llum en tota l’escola.
L’AMPA del CEIP Rafael Juan Vidal d’Ontinyent denuncia davant dels mitjans de comunicació la situació que pateixen els seus fills i filles, privats de les noves tecnologies de la informació i la comunicació i espera que se solucione ràpidament aquest greu fet.


Més informació:
Mª Carmen Cambra, Presidenta de l’AMPA CEIP Rafael Juan Vidal
616503073

Comentaris