MOMENTS MÀGICS AL CEIP LA SOLANA

Ahir dijous dia 3 de desembre de 2020 els xiquets i xiquetes de l’escola LA SOLANA varen viure moments emocionants amb la presència del CABET POPEIE.

L’associació de gegants i cabets d’Ontinyent de la mà de Manol i Àngel va fer presència amb el cabet POPEIE al CEIP LA SOLANA. La música en directe i l’exposició dels cabets i gegants de l’escola amb la col·laboració de l’AFA LA SOLANA, varen facilitar que visquérem una bonica experiència.

A les 12h ens vàrem reunir tots els grups als cercles de benvinguda per rebre el cabet POPEIE acompanyat en passa carrer amb música en directe. Els xiquets i xiquetes varen acompanyar el ritme del ball dels cabets amb les closques de fusta i les closques elaborades a l’escola amb material reciclat. Així mateix l’alumnat de primer i segon disposava de màscares de cabets realitzades al llarg de la setmana.

Els infants de 5 anys ens varen sorprendre amb el BALL DE LA VETA i de l’escenificació del BALL DELS CABETS s’encarregaren els xiquets i xiquetes de 3r i 4t de primària.

Finalment infantil, primer cicle i 2n cicle de primària varen gaudir d’una estona amb el cabet POPEIE per preguntar-li i rebre un diploma per part de l’associació de gegants i cabets d’Ontinyent.

Al CEIP LA SOLANA vivim cada dia amb il·lusió per facilitar boniques experiències que, adaptades al moment actual, ens facen vibrar cada moment. 












Comentaris