ELECCIONS CONSELL ESCOLAR 2017


ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR ALS CENTRES  DOCENTS PÚBLICS NO UNIVERSITARIS

El dijous dia 23 de novembre de 2017 se celebren les eleccions al Consell Escolar. El procediment electoral ve regular pel Decret 93/2106 de 22 de juliol. El Consell Escolar és l’òrgan col·legiat on estan representades les famílies, el professorat, l’alumnat, l’Ajuntament i el personal d’administració i serveis i on es prenen decisions molt importants per a la tasca educativa. Per aquest motiu els convidem a participar activament en aquestes eleccions, exercint el seu dret a vot. Hi ha dues modalitats de participació: vot presencial i no presencial.

VOT PRESENCIAL
La mesa electoral estarà oberta el dia 23 de novembre de 9-10h i de 14 a 17:30h de la vesprada. Al tancament de la mesa es procedirà a l’escrutini i proclamació de les persones candidates electes, sis en total.

VOT NO PRESENCIAL
Si no poden venir a votar el dia assenyalat s’ha establert un sistema alternatiu de vot, segons el qual poden enviar el seu vot a la mesa electoral del centre per correu certificat o lliurant-lo en direcció o a la mesa, mitjançant un missatger, familiar o mandatari abans de la realització de l’escrutini. Si fan ús d’aquesta modalitat de vot i per garantir-ne el secret i evitar possibles duplicitats, s’utilitzarà el sistema de doble sobre. El sobre exterior anirà dirigit a la mesa electoral i es pot lliurar inclús els dies abans de les eleccions, cas en el qual es custodiarà en direcció fins el dia 23. També es pot lliurar el mateix dia. El sobre contindrà firma manuscrita i coincident amb la firma que apareix al document d’identificació que aporte fotocopiat. I un segon sobre en blanc i tancat en l’interior del qual s’haurà inclòs la papereta de vot.


Hem repartit a l'alumnat el full informatiu i una una papereta de vot en aquesta circular per facilitar-los la tasca en cas de necessitat de fer ús del vot no presencial. Cas de necessitar-ne més es poden sol·licitar a direcció. També n’hi haurà a la seua disposició al centre el dia de les votacions.
El més important és la seua participació (recorden que es un deure com a pares/mares de la Comunitat Escolar). Salutacions cordials.



Joan Mira Sarrió, president de la junta electoral.


Director del CEIP RAFAEL JUAN VIDAL




PAPERETA DE VOT:
  







Comentaris