EL CEIP RAFAEL JUAN VIDAL AL PROGRAMA DE TVE PODER CANIJO





Per fi ha arribat el dia, hui diumenge dia 30 d'octubre de 2016 s'ha emès el programa de TVE PODER CANIJO on apareix el CEIP RAFAEL JUAN VIDAL d’ONTINYENT mostrant l'experiència educativa innovadora AFRICA HUGS.

AFRICA HUGS i VICENT DOMINGO foren escollits entre centenars de propostes presentades als castings del programa de TVE. El CEIP RAFAEL JUAN VIDAL té el privilegi de ser un dels 32 centres de tot l'Estat Espanyol que apareix al programa presentat per Juan y Medio.
Durant el mes de juny l’equip del programa PODER CANIJO estigué gravant durant més de 5 hores als xiquets i xiquetes del CEIP RAFAEL JUAN VIDAL. Aquell dia vàrem cuinar receptes de GAMBIA, pintàrem carasses de les danses africanes, emplenàrem la llibreta viatgera amb les monedes i els bitllets del país susaharià, realitzàrem un SKYPE amb Vicent Domingo…
El dia del rodatge també vàrem intentar mostrar que el projecte AFRICA HUGS a més de treballar-se en totes les àrees, implica a les famílies. L’educació és cosa de totes i tots, les mares i pares han d’estar colze a colze amb el professorat. Aquell dia les mares i pares varen elaborar dos menjars típics de Gàmbia que tothom va poder tastar durant l’esplai.
El vídeo es una mostra del treball que està desenvolupant-se i podem afirmar que són moltes les persones que hi ha al darrere de les càmeres per fer possible que els projectes del CEIP RAFAEL JUAN VIDAL ixquen endavant. Aquests projectes fan que cada dia d'escola siga diferent, aspecte que ens encoratja a seguir esforçant-nos, a alçar-nos amb il·lusió d’anar a treballar i gaudir d’un aprenentatge que motiva a tota la comunitat educativa.
Pensem que el treball ben fet de vegades sí que és reconegut i l’emissió a la Televisió Espanyola és perquè tota la comunitat de l’escola pública RAFAEL JUAN VIDAL així com la ciutadania d’Ontinyent estiga orgullosa.
Enhorabona a tota la comunitat educativa del CEIP RAFAEL JUAN VIDAL!

Comentaris