BENVINGUTS A UN NOU CURS!!!!

Una vegada hem recarregat les piles, comencem amb energia este nou curs escolar 2016/2017. I no hi ha millor manera de fer-ho que amb un grapat d'activitats on els nostres alumnes han gaudit moltíssim. Ací teniu un resum de totes les activitats que hem realitzat al llarg del mes de setembre: 

  • Setmana de la mobilitat: on vam recorrer els camins escolars amb bicicleta o a peu tots junts fins a l'escola.

  • També vam decorar un mural al pati de l'escola per celebrar el dia mundial sense cotxes.

  • A més a més, els alumnes de 1r i 2n van particirpar en un taller organitzat per l'Ajuntament i anomenat "COMPENSES?" on van realitzar diferents activitats sobre el medi ambient.






  • Tallers Festes del barri de Sant Rafel: divendres 23 de setembre de vesprada vam participar en els tallers realitzats al col·legi per celebrar les festes del barri. Els membres de l'AMPA junt als mestres, vam  preparar diversos tallers de manualitats, maquillatge, instruments... relacionats amb el projecte educatiu "Africa Hugs" que començàrem a treballar el curs passat i continuarem aquest curs. 




  • Taller d'esgrima: ens va visitar al centre John, monitor d'esgrima que ha participat a diversos campionats nacionals i internacionals. Amb la seua ajuda vam poder conéixer i practicar aquest esport desconegut per a molts. Ens va encantar!!!


 

 

Comentaris