El CEIP RAFAEL JUAN VIDAL AL PALAU DE LA GENERALITAT

El premi rebut per la publicació de "Dolços del món a l'escola" ha generat multiples reunions dels representants del CEIP RAFAEL JUAN VIDAL amb les autoritats locals i autonòmiques. 

Només conèixer el premi ens varem reunir amb el regidor d'educació d'Ontinyent, Óscar Borrell i el coordinador de Política per a les pesones, Jaime Peris.
Després varem tenir una cita amb l'Excel·lentíssim Alcalde i President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez.
També ens havem reunit a Direcció Territorial amb la senyora subdirectora territorial d'educació Vicenta Doménech així com el contacte amb el senyor Director Territorial, Santiago Estañan perquè va visitar l'escola el passat dijous dia 11 de febrer.
Finalment, aquesta setmana havem estat al Palau de la Generalitat després que el Molt Honorable President, Ximo Puig, felicités la comunitat educativa del CEIP Rafael Juan Vidal pel premi rebut.

La comunitat educativa del CEIP Rafael Juan Vidal està d'enhorabona i alhora agraeix la voluntat del govern alhora de rebre'ns i acollir de gust les propostes de llançar una tercera edició del llibre "Dolços del món a l'escola" així com la publicació d'un nou llibre de receptes multiculturals per donar continuitat al treball d'integració de cultures a partir de la cuina.



Comentaris