DIA DEL LLIBRE AL CEIP RAFAEL JUAN VIDAL

L'alumnat del CEIP RAFAEL JUAN VIDAL ha viscut amb molta intensitat el dia 23 d'abril. Per commemorar el dia del llibre s'han realitzat diferents activitats.
En primer lloc s'ha realitzat un projecte de lectura de contes en el que han participat tots els cursos. Cada grup ha preparat un conte que després ha contat en altra classe. Per exemple l'alumnat de 6é a primera hora del matí ha visitat la classe de 3r de primària per contar-los una història.
Cal destacar l'esforç que ha fet l'alumnat de 2n de primària per preparar la representació teatral de "La ratita presumida". Al llarg de la setmana s'han realitzat vàries actuacions al gran teatre del Rafael Juan Vidal per als pares, les mares i l'alumnat del centre.
Per altra banda el professorat tenia preparada una sorpresa per a després de l'esplai. En sonar la música d'entrada a l'escola tots els xiquetes i xiquetes i mestres s'han reunit al lluminós hall i s'han representat tres actuacions en anglès amenitzades de música de dolçaina en directe.
L'alumnat a fruït de les activitats realitzades i des de la direcció del centre es valora molt positivament el programa que permet participar tothom de manera integr-adora, global i novedosa per aprendre i crear un clima afavoridor per a l'educació.


Comentaris