COMUNICAT
CEIP RAFAEL JUAN VIDAL
Ontinyent, dilluns 23 de febrer de 2015

CAMPIONAT DE FUTBET EXALUMNES DEL CEIP RAFAEL JUAN VIDAL!

- El proper dissabte dia 28 de febrer a les 8:30h s'iniciarà el campionat de futbet d'exalumnes del CEIP Rafael Juan Vidal.
- Aquesta activitat s'emmarca en la programació de l'agenda de celebració del 50 aniversari de l'escola de la part alta del barri de Sant Rafel.
- 8 equips de 8 promocions diferents disputaran el campionat.
- Els equips estaran formats per les promocions dels anys 71, 81, 85, 88, 89, 90, 91 i 95.
- Els partits s'iniciaran el dissabte 28 de febrer a les 8:30h, continuaran el diumenge 1 de març a la mateixa hora i el 7 de març a les 9h es donarà pas a les semifinals i la final.
- El primer cap de setmana serà molt intens perquè es realitzaran 12 partits i el 7 de març la jornada s'iniciarà a les 9h per realitzar la gran final a les 12h.
- Des del CEIP Rafael Juan Vidal convidem a tota la població a participar en les jornades lúdico-esportives bé jugant o acostant-se al centre per retrobar-se amb antics companys i gaudir de l'entorn natural i meravellós de l'escola Rafael Juan Vidal.
- Recordem que l'agenda de celebració del 50 aniversari contempla moltes altres activitats, el 9 de març podrem gaudir de contactones a l'escola, a l'abril hi haurà una festa infantil i al maig una exposició de fotografies.
Per a més informació
facebook: CEIP RAFAEL JUAN VIDAL
TFN 962919330

Comentaris