MULTITUDINÀRIA INAUGURACIÓ DEL 50 ANIVERSARI DEL CEIP RAFAEL JUAN VIDAL

- El divendres dia 26 de setembre la comunitat educativa del CEIP Rafael Juan Vidal va convocar a tota la ciutadania a celebrar la inauguració del 50 aniversari de l'escola. 
- A les 18h es van donar cita l'alcalde de la ciutat, el regidor d'educació, el regidor de serveis municipals, 4 dels directors dels darrers 50 anys i centenars de ciutadans. 
- Jorge Rodríguez va descobrir la pancarta que anuncia el 50 aniversari del CEIP Rafael Juan Vidal i tot seguit es va donar pas als tallers i a la projecció del vídeo del 50 aniversari.
- Centenars xiquets, mares, pares i iaios van acudir a l'escola de la part alta del barri de Sant Rafel,
per gaudir de la inauguració del 50 aniversari i celebrar-ho amb tallers, projecció d'un vídeo i un teatre de titelles.
- Aquest és el segon any consecutiu que la comunitat educativa del Rafael Juan Vidal col·labora amb la comissió de festes de Sant Rafel per celebrar les festes del barri. El curs passat fou un èxit i enguany s'han superat amb escreix totes les expectatives.

- El professorat del Rafael Juan Vidal va preparar un seguit de tallers molt atractius, van haver-hi llargues cues al taller de gena, també per fer un farolet, un globus amb peus o decorar i realitzar una xapa.
- Aquest és el primer acte de la programació d'activitats previstes per a tot el curs. A l'octubre està programat realitzar un berenar intercultural, el 21 de novembre tindrà lloc el sopar de gala al restaurant seguí, pel desembre es publicarà un llibre de receptes, al gener i febrer es jugarà un campionat de futbet, pel març es realitzarà un contacontes, a l'abril una festa infantil, una exposició de fotografies pel maig i finalitzarem el curs amb un  sopar popular baix braç.

- La comunitat educativa del CEIP Rafael Juan Vidal agraeix la participació massiva a la festa inaugural i anima a mares, pares, antic alumnat, professorat i simpatitzants de l'escola dels darrers 50 anys a acudir al sopar del dia 21 de Novembre per compartir una vetllada agradable i recordar temps passats. Cal fer un ingrès al compte de 20 euros abans del 14 de novembre.

NÚMERO DE COMPTE DE CAIXA ONTINYENT
ES50   2045   6102   310001440431





Per a més informació
facebook: CEIP RAFAEL JUAN VIDAL 
TFN 962919330

Comentaris