Setmana cultural al CEIP Rafael Juan Vidal


- El 29, 30 i 31 de març es celebrarà la setmana cultural al CEIP Rafael Juan Vidal. Any rere any la darrere setmana abans de pasqua es dedica a treballar al voltant d’un tema central i aquest curs és el torn de la BIODIVERSITAT.
- Els xiquets i xiquetes de l’escola d’infantil i primària Rafael Juan Vidal d’Ontinyent, estan realitzant, durant tot el mes de març, activitats especials. Els xiquets d’infantil han fet jocs populars i han treballat l’art i la gastronomia. Al primer cicle s’han elaborat murals i visualitzat 3 pel·lícules. L’alumnat de segon cicle ha participat en una trobada intercentres de jocs populars i els xiquets de cinquè i sisè han realitzat una eixida al palau de la música i altra eixida d’educació vial a FIEVI.
- La darrera setmana de març té una programació d’activitats especials relacionades amb la biodiversitat. Dilluns 20 de març infantil assistirà a un teatre, primer cicle visualitzarà una pel·lícula, segon cicle estudiarà els animals en perill d’extinció i tercer cicle vorà un documental. El dimarts es realitzaran excursions a la Font de Mariola i a Agres i dimecres es destinarà a realitzar tallers d’’Ecocole relacionats amb l’ecologia.
- L’AMPA del CEIP Rafael Juan Vidal també participarà en la Setmana Cultural perquè el darrer dia convidarà a esmorzar un entrepà amb crema de xocolata i d’avellanes casolana elaborada per les mares i pares de l’escola.

Podeu vorer la notícia publicada al web d'Ontinyent en bici punjant al següent enllaç:
http://www.ontinyentdigital.com/noticia.php?idn=4678

Comentaris