Nota de premsa Dia del Llibre






Estimats companys i companyes estigueu atents i atentes perquè de ben segur prompte eixirà l'escola als mitjans de comunicació ja que havem enviat aquesta nota de premsa.

Comunicat
Ontinyent, 27 d’abril de 2010

Setmana del llibre al CEIP Rafael Juan Vidal

-Durant la setmana del 19 al 23 d’abril els xiquets i xiquetes de l’escola Rafael Juan Vidal han pogut gaudir d’activitats diverses al voltant dels llibres per celebrar el dia de Sant Jordi.
-Les activitats estrella en els xiquets d’infantil foren el conta contes i el teatre negre.
-L’alumnat de primer cicle de primària ha llegit contes, construït un llibre col·lectiu i ha realitzat una lectura dramatitzada amb el suport de la pissarra digital.
-Al segon cicle s’ha treballat en format digital la vida i obra d’Enric Valor i s’ha fomentat l’intercanvi i el recomanament de llibres als companys i companyes.
-Els més majors, els xiquets de 5é i 6é, han realitzat i penjat cartells sobre el dia del llibre, han llegit “El Quixot” a classe i han fet flors de paper.

Una vegada més el dia del llibre s’ha treballat de manera novedosa i motivadora a l’escola Rafael Juan Vidal. Durant tota una setmana s’han programat activitats adaptades a cada cicle i nivell amb el llibre com a element de treball.
Els xiquets i xiquetes més menuts de l’escola han pogut gaudir de conta contes i un teatre negre a la sala multiussos de l’escola (recentment inaugurada).
Al primer cicle s’han llegit contes i s’ha utilitzat la pissarra digital (l’escola compta amb 3 pissarres digitals) com a suport per a realitzar una lectura dramatitzada.
L’alumant de tercer i quart de primària ha treballat en format digital la vida i obra de l’autor Castalla, Enric Valor, i a més han fet activitats d’intercanvi de llibres i recomanació de lectures als companys.
Els estudiants del tercer cicle han estat els encarregats de fer manualitats per treballar flors de paper i elaborar cartells. A més han llegit l’obra insigne “El Quixot”.

Comentaris